Over Bamboeddha

Bij Bamboeddha staat duurzaamheid centraal. In onze producten proberen we zo min mogelijk gebruik te maken van plastic en andere materialen die schade toebrengen aan onze omgeving. Dit is een kleine stap naar een beter milieu maar iedere stap helpt. Samen maken we het verschil.

 Waarom Bamboeddha?

  • Wij staan altijd voor je klaar met onze 24/7 klantenservice.
  • Altijd gratis verzending binnen Nederland
  • Veilig online betalen met o.a. iDeal, Paypal of Creditcard
  • Ben je niet tevreden over je aankoop? Dan kan je altijd de producten ruilen of wij storten je geld terug!

Onze missie

Sinds plastic is uitgevonden is er maar liefst 8,3 miljard ton geproduceerd, ongeveer de helft daarvan is single-use plastic, denk aan plastic zakjes, bekertjes, rietjes, maaltijdverpakkingen, etc. Lang niet al het plastic belandt netjes in de afvalbak. De hoeveelheid plastic die in onze oceanen rondzwerft is immens en er zijn schattingen gemaakt die beweren dat er in 2050 meer plastic dan vis in onze oceanen te vinden is. Wij bij Bamboeddha weten dat wij met alleen onze producten niet de wereld kunnen redden maar we kunnen wel een bewustzijn creëren. Onze producten zullen je elke dag herinneren aan het feit dat je gekozen hebt voor een schonere planeet. Je zult beseffen dat je iets goeds hebt gedaan voor je omgeving.

De bovenstaande foto is gemaakt op Curaçao door een van onze collega's, na een middagje off-road over het eiland cruisen belandde hij opeens op deze plek. Dit is een van de dingen die je normaal gesproken niet ziet als toerist maar het is er wel! Tijd voor verandering, kies voor bamboe want bamboe is beter!

JOIN DE #BAMBOEDDHA COMMUNITY!

Naast alle leuke bamboe producten die we aanbieden kan je ook leuke nieuwsartikelen op onze website verwachten. We zullen geregeld bamboe inspiratie ideeën delen en leuke weetjes over de natuur.   

Dus heb jij toevallig iets interessants gezien in je omgeving, ben je misschien ook op zo'n plek geweest als op de bovenstaande foto, of heb je een leuk verhaal dat je met de community wilt delen? Vul dan gerust het contactformulier in om contact met ons op te nemen.

 Bamboe is beter