Bestelling & Levering


Bij Bamboeddha ligt onze absolute topprioriteit bij het leveren van unieke, kwalitatieve en bamboe producten. Het is onze missie mensen te laten beseffen dat er ook een alternatief is voor plastic en we houden van ons werk. Waar wij niet van houden is te veel betalen.

Onze producten leveren wij direct vanuit onze buitenlandse leveranciers. Zo kunnen wij enorm besparen op opslag- en transportkosten en jou zo de laagste prijs aanbieden. Zo zijn wij onze concurrenten een stapje voor en kunnen wij ook nog eens de verzendkosten voor eigen rekening nemen. Al onze producten worden 100% gratis bij jou thuis afgeleverd en we hebben geen minimum bestelbedrag.

Veel van onze producten komt uit het Anji-gebied in China. Waarom China? Terwijl bamboe ook in andere landen groeit, is de Chinese bamboeproductie het meest geavanceerd en efficiënt.
Wortels worden gebruikt om voedsel van te maken, de grote zware delen van de bamboe worden meubels gemaakt en de kleinere delen worden tandenborstels, eetstokjes of tandenstokers van gemaakt. China heeft strikte regels voor het oogsten van bamboe.

Het leveren vanuit deze buitenlandse leveranciers brengt een iets langere levertijd met zich mee dan dat je wellicht gewend bent. Reken op ongeveer zo’n 7 tot 15 werkdagen voor Nederland en voor België op ongeveer 15 tot 21 werkdagen.

Het wilt wel eens voorkomen dat wij een product ter promotie GRATIS weggeven. Wegens populariteit zal de verzending van deze producten iets langer zijn dan normaal, reken op zo ongeveer 10 tot 25 werkdagen.

De artikelen in onze webshop zijn niet te koop in de winkel en zijn van bijzonder hoge kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen.

 

Bamboe is beter