Restitutiebeleid

-----

Ruilen en Retourneren

Ons ruilbeleid geldt voor 14 dagen. Zodra er 14 dagen zijn verstreken nadat je de bestelling hebt ontvangen kunnen wij helaas niet meer ruilen of retourneren.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet je artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin je deze hebt ontvangen. Ook moet het product nog in de originele verpakking zitten.

Extra niet-retourneerbare items:

Cadeaubonnen

Sommige items voor gezondheid en persoonlijke verzorging

Gepersonaliseerde items zoals ingegraveerde tandenborstels of horloges

Stuur je aankoop niet terug naar de fabrikant.

Er zijn bepaalde situaties waarin alleen gedeeltelijke restituties worden verleend of waarin restituties worden geweigerd.

Elk artikel dat niet in de oorspronkelijke staat verkeert of is beschadigd.

Elk artikel met ontbrekende onderdelen om redenen die niet te wijten zijn aan onze fout(en).

Elk artikel dat meer dan 14 dagen na levering wordt geretourneerd. 

Restituties

Als wij de retournering hebben goedgekeurd, wordt je teruggave verwerkt en wordt binnen 14 dagen automatisch een bedrag uitgekeerd op je rekening of Paypal account.

Te late of ontbrekende terugbetalingen

Als je nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst je bankrekening opnieuw.

Neem vervolgens contact op met je creditcardmaatschappij of bank, het kan enige tijd duren voordat je terugbetaling officieel wordt overgeboekt.

Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt je restitutie nog niet ontvangen, neem dan contact met ons op via info@bamboeddha.nl. 

 

Ruilen

We vervangen alleen artikelen als deze defect of beschadigd zijn. Als je het wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op info@bamboeddha.nl 

 

Verzenden

Je bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van je eigen verzendkosten voor het retourneren van je artikel. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Als je een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van het retourneren van je teruggave in mindering gebracht. 

Er wordt geacht een retourzending met een traceerbare verzendservice of een aankoopverzekering terug te sturen. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending en wij kunnen niet garanderen dat we jouw geretourneerde artikel zullen ontvangen.

Afhankelijk van waar je woont, kan de tijd die het duurt voordat het geruilde product jou bereikt, variëren.

Neem contact op via onze contactpagina voor het retourformulier

-----

Bamboe is beter